Bovendijk 153, Rotterdam

Illustraties

Architectuur

Architectuur

details | fantasie | dieren

Kleurrijke illustraties van Rotterdamse Architectuur, tropische eilanden en de onderwaterwereld. De dieren van Diergaarde Blijdorp in Rotterdam spelen de hoofdrol. Deze dieren, genoemd: 'City Animals', beleven allerlei avonturen en reizen de hele wereld over.

Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam
De originele illustraties hangen op akoestische panelen in het Ronald McDonald Huis Sophia in Rotterdam op formaat 2,7 x 1,2 meter.

Coming soon
Binnenkort openen openen we een webshop waar je leuke producten van 'City Animals' online kunt bestellen zoals: een unieke set kaarten, posters, placemats, diverse stationary, strandlakens, brooddozen etc. Houd deze website goed in de gaten voor de opening!

Je shopt voor een goed doel!
Van elke bestelling wordt 5% van het bedrag gedoneerd aan drie stichtingen die zich inzetten voor dieren in nood: www.georgestraydogs.orgwww.hondenzondertoekomst.nl, www.takisshelter.org

Formaat: kaarten A5, posters vanaf A3

Druk: full colour

Papier: houtvrij (beschrijfbaar), FSC keurmerk

Kosten diversen: op aanvraag


Werkbladen

Werkbladen

vrolijk | kleurrijk | fantasie

De illustratie workshops zijn bijna allemaal voorzien van een op maat ontworpen werkblad waar kinderen mee gaan werken. Het werkblad heeft altijd een fijn werkformaat zodat er op tafels genoeg ruimte is voor de benodigde tekenmaterialen.

Vrolijke kunstwerken
Op de vrolijke en kleurrijke werkbladen staat stap voor stap beschreven wat kinderen bij de illustratie workshop gaan doen en welke materialen hiervoor nodig zijn. De werkbladen worden vaak omgetoverd tot 3D kunstwerken. Kinderen zijn gaan er altijd enthousiast mee naar huis!

Personalisatie
De werkbladen kunnen voor de opdrachtgever gepersonaliseerd worden, er kan bijvoorbeeld een eigen logo en een korte tekst geplaatst worden.

Gelimiteerde oplagen tegen verspilling
De werkbladen worden gedrukt op papier met een FSC-keurmerk. Om onnodige verspilling tegen te gaan, worden er gelimiteerde oplagen gedrukt. 


Formaat: vrij, meest gebruikte formaat is A3 liggend

Druk: full colour

Papier: houtvrij (beschrijfbaar), FSC keurmerk

Kosten: op aanvraag

Digitale collages

Digitale collages

kleurrijk | fantasie |origineel

Illustraties maak ik op de computer met behulp van Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en Adobe InDesign. Ik fotografeer en maak zelf structuren die ik gebruik in mijn illustraties, ook verzamel ik papier met bijzondere structuren. Soms koop ik iets, puur voor het inpakpapier...

 
Structuren

Mijn illustraties krijgen meer dimensie door gebruik van deze structuren. Het is een bewerkelijke manier van ontwerpen maar levert verrassend mooie details op. Als de kijker deze details, afhankelijk van de illustratie, opmerkt en moet glimlachen, dan heb ik het goed gedaan. De illustraties voor het Ronald McDonald Huis Sophia zijn daar een goed voorbeeld van. 

 

De illustraties die op deze site te getoond worden, zijn slechts een greep uit mijn 'collectie'.


Formaat: vrij

Druk: afhankelijk van de vraag, meestal standaard full colour

Papier: FSC keurmerk

Kosten: op aanvraag

ACTIE LIMITED EDITION : poster 'Publieke Werken Rotterdam': €35,00

Van elke verkochte poster 'Publieke Werken Rotterdam' wordt 50% van het bedrag gedoneerd aan drie stichtingen die zich inzetten voor dieren in nood: www.georgestraydogs.orgwww.hondenzondertoekomst.nlwww.takisshelter.org

VOOR JONG EN OUD, CREATIEF EN LEERZAAM

Workshops op locatie

'Bij de illustratie workshops en lessen beeldende vormgeving worden altijd kwalitatieve en diervriendelijke tekenmaterialen gebruikt. Wat aan workshops, lessen en illustratiewerk op deze website te zien is, is slechts een greep uit het aanbod.'