Westerstraat 56, Rotterdam

Illustraties

Kinderworkshop

Kinderworkshop

vrolijk | creatief | fantasie

De illustratie workshops zijn altijd voorzien van een op maat ontworpen werkblad waar kinderen mee gaan werken. Het werkblad heeft een fijn werkformaat, A3  liggend, zodat er op tafels genoeg ruimte is voor de benodigde tekenmaterialen.

Vrolijke kunstwerken
Op de vrolijke werkbladen staat omschreven wat kinderen bij de illustratie workshop gaan doen en welke materialen hiervoor nodig zijn. De werkbladen worden vaak omgetoverd tot 3D kunstwerken. Kinderen gaan er altijd enthousiast mee naar huis!

Personalisatie
De werkbladen kunnen voor de opdrachtgever gepersonaliseerd worden, er kan bijvoorbeeld een eigen logo en een korte tekst geplaatst worden.

Gelimiteerde oplagen tegen verspilling
De werkbladen worden gedrukt op papier met een FSC-keurmerk. Om onnodige papierverspilling tegen te gaan, worden er gelimiteerde oplagen gedrukt. 


Formaat: vrij, meest gebruikte formaat is A3 liggend

Druk: full colour

Papier: houtvrij (beschrijfbaar), FSC keurmerk

Kosten: op aanvraag

Wandpanelen

Wandpanelen

akoestisch | panelen | kantoor

Kleurrijke illustraties van Rotterdamse Architectuur, tropische eilanden en de onderwaterwereld. De dieren van Diergaarde Blijdorp in Rotterdam spelen de hoofdrol. Deze dieren, genoemd: 'City Animals', beleven allerlei avonturen en reizen de hele wereld over.

Akoestische panelen voor het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam
De originele illustraties hangen op akoestische panelen in het Ronald McDonald Huis Sophia in Rotterdam op formaat 2,7 x 1,2 meter. De gasten van Het Huis ervaren beduidend minder galm in de lange gangen. Juist op een plek als deze, is dat erg belangrijk voor de gasten. De vrolijke illustraties van de dieren geven een glimlach op het gezicht van idereen die er langs loopt én zorgen voor een moment van afleiding...

Coming soon
Binnenkort openen openen we een webshop waar je leuke producten van 'City Animals' online kunt bestellen.

Je shopt voor een goed doel!
Dieren zijn onze vrienden en vrienden zorgen voor elkaar.’ Daarom probeer zowel zakelijk als privé zoveel mogelijk geld op te halen en te doneren aan rescue shelters die zich non-stop inzetten om dieren in nood te redden én die zorgen dat ze een veilig en liefdevol thuis krijgen. Omdat ik geloof dat alle beetjes helpen doneer ik van elke factuur 5% van het bedrag excl. btw. naar rescue shelter George Stray Dogs op Kreta.

 

Digitale collages

Digitale collages

kleurrijk | fantasie |origineel

Illustraties maak ik op de computer met behulp van Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en Adobe InDesign. Ik fotografeer en maak zelf structuren die ik gebruik in mijn illustraties, ook verzamel ik papier met bijzondere structuren. Soms koop ik iets, puur voor het inpakpapier...

 
Structuren

Mijn illustraties krijgen meer dimensie door gebruik van deze structuren. Het is een bewerkelijke manier van ontwerpen maar levert verrassend mooie details op. Als de kijker deze details, afhankelijk van de illustratie, opmerkt en moet glimlachen, dan heb ik het goed gedaan. De illustraties voor het Ronald McDonald Huis Sophia zijn daar een goed voorbeeld van. 

 

De illustraties die op deze site getoond worden, zijn slechts een greep uit mijn 'collectie'.


Formaat: vrij

Druk: afhankelijk van de vraag, meestal standaard full colour

Papier: FSC keurmerk

Kosten: op aanvraag

ACTIE LIMITED EDITION : poster 'Publieke Werken Rotterdam': €35,00

Van elke verkochte poster 'Publieke Werken Rotterdam' wordt 50% van het bedrag gedoneerd aan drie stichtingen die zich inzetten voor dieren in nood: www.georgestraydogs.orgwww.hondenzondertoekomst.nlwww.takisshelter.org

VOOR JONG EN OUD, CREATIEF EN LEERZAAM

Workshops op locatie

'Bij de illustratie workshops en lessen beeldende vormgeving worden altijd kwalitatieve en diervriendelijke tekenmaterialen gebruikt. Wat aan workshops, lessen en illustratiewerk op deze website te zien is, is slechts een greep uit het aanbod.'